Survivor Sabriye Şengül'ün Değişimi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programında 2017 ve 2019 yılları arasında yarışan eski Survivor yarışmacısı ve ünlü dövüşçü Sabriye Şengül'ün değişimi sosyal medyada gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programında 2017 ve 2019 yılları arasında yarışan eski Survivor yarışmacısı ve ünlü dövüşçü Sabriye Şengül'ün değişimi sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran eski Survivor yarışmacısı ve ünlü dövüşçü Sabriye Şengül'ün değişimi sosyal medyada gündem oldu.

 

survivor sabriye sengul un degisimi sosyal medyada gundem oldu

 

Değişimi olay oldu görenler tanıyamadı!

 

2017 ve 2019'da Survivor'da yarışan ünlü dövüşçü Sabriye Şengül, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşırttı. Şengül'ün paylaşımlarına, sosyal medyada yorum yağdı.

 

survivor sabriye sengul un degisimi sosyal medyada gundem oldu 2

 

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yarışma programı Survivor'a katılarak geniş kitlelerce tanınan ünlü dövüşçü Sabriye Şengül'ü bir de şimdi görün! 1988 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Sabriye Şengül, 2006 yılında başladığı boks hayatını, çeşitli şampiyonluklarla taçlandırdı.

 

survivor sabriye sengul un degisimi sosyal medyada gundem oldu 3

 

Dünyanın farklı yerlerinde gerçekleşen olimpiyatlardan çoğu kez şampiyon olarak ayrılan Şengül, Survivor ile milyonların tanıdığı bir isim haline geldi. Yarışmadaki kendine has tavırlarıyla akıllara kazınan ünlü dövüşçü, yıllar içindeki değişimiyle sosyal medyayı salladı.

 

survivor sabriye sengul un degisimi sosyal medyada gundem oldu 4

 

Şengül'ün pozlarına, ''Çok havalı görünüyorsun'', ''Nerede o Survivor'daki Sabriye'', ''Makyajın ve botoksun gücü adına'' gibi yorumlar yapıldı. Instagram'da 400 bini aşkın takipçisi bulunan Sabriye Şengül, hayatına dair kareleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.