Süslü Korkuluk Dizisi Konusu Nedir?

Süslü Korkuluk dizisinin konusu nedir? Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisinin konusu son günlerde sık sık sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Süslü Korkuluk dizisinin konusu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Süslü Korkuluk dizisinin konusu nedir? Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisinin konusu son günlerde sık sık sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Yılbaşı özel programında ilk kez yayınlanan Teaser ile TV8'in yeni dizisi Süslü Korkuluk'un konusu sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Süslü Korkuluk dizisinin konusu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

suslu korkuluk dizisinin konusu nedir oyuncu kadrosunda kimler var

 

Süslü Korkuluk'un konusu nedir? 

 

Daha önce duyurusu yapılan projede Yalı Çapkını dizisinde oynaması beklenen ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, projenin senaryosunu beğenmediği için dizi iptal edilmişti. Yine OGM Pictures adına Onur Güvenatam'ın yapımcılığını üstleneceği Süslü Korkuluk dizisinin konusu internette ve sosyal medyada kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilse de diziye dair henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Konusu kadar oyuncu kadrosu da merak edilen Süslü Korkuluk dizisiyle ilgili Çağatay Ulusoy'un partneri olacağı konuşulan Özge Gürel ve Neslihan Atagül ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı.