Süt ve Süt Ürünleri Zararlı Mı? Uzman Doktor Mustafa Ekin Anlattı!

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü doktor Mustafa Ekin, yayınladığı videosunda süt ve süt ürünlerinin zararlı olup olmadıkları konusunda düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü doktor Mustafa Ekin, yayınladığı videosunda süt ve süt ürünlerinin zararlı olup olmadıkları konusunda düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü doktor Mustafa Ekin, yayınladığı videosunda süt ve süt ürünlerinin zararlı olup olmadıkları konusunda düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Yayınladığı videosunda son zamanlarda çok tartışılmaya başlanan süt ve süt ürünlerinin sağlığa zararlı olup olmaması konusunda konuşan Uzm. Dr. Mustafa Ekin, kafa karışıklığını gidermek için bu konudaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü doktor sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.