Taçlı Güzeller La Mare Collection Defilesinde!

Geçtiğimiz günlerde 14.sü düzenlenen Evos Angels Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni açılışında yapılan La Mare Collection defilesi ayakta alkışlandı.  

 

Defilenin sonunda modellerle podyuma çıkan La Mare Collection firmasının kurucusu Deniz Yılmazer, markayı hayata geçirirken, "Bütün kadınların yıldız olduğunu, kendi ışıklarını tasarımlarımız ile daha özgüvenle yansıtmalarını hedefledik.

 

tacli guzeller la mare collection defilesi nde

 

Hedef kitlemizde aslında bu şekilde kendiliğinden ortaya çıkmış bulunuyor. Kendi ışığını yayan bütün kadınlar, tasarımlarımızda hem rahatlık hem şıklık ön planda demek yalan olmaz. Tasarlarken kullanım alanlarını ve kullananların rahatlığını da göz önünde tuttuk. Tabi ki tasarımlarımız ve markamız hakkında söylenecek daha çok şey var, hayvanlara olan düşkünlüğüm sebebiyle her zaman canlı dostu tasarımlar ve kumaşlar kullanmakta bir diğer önceliğim olmuş oldu". dedi.

 

tacli guzeller la mare collection defilesi nde

 

Törende aynı zamanda Yılın En İyi Moda Tasarımcısı seçilen La Mare Collection firması kurucusu Deniz Yılmazer, hedeflerinin 2024 yılında yurt dışında başta Londra, Paris,Dubai olmak üzere genişlemek olduğunu ifade etti ve ödül almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

tacli guzeller la mare collection defilesi nde

 

Koreografisini ünlü koreograf Asil Çağıl'ın yaptığı defilede   Fame Model Of Türkiye 2023 1.si Melissa Aslan, Grand Model Of Türkiye2023 1.si Deniz Eser, Top Model Of Türkiye 2022 1.si Beste Tuğçe Viran,Grand Model Of Türkiye2023 2.si İpek Kuşçu,Best Model Of Türkiye 2023 2.si Seray Öztürk, Grand Model Of Türkiye 2023 3.sü Aybike Hindistan, Best Model Of Türkiye 2019 Elif Tokgöz, Best Model Of Türkiye 2023 4.sü Merve Karslı,Best Model Africa 2019 Leena Shindondola ,Sude Gül ve Hilal Munis  taçlı güzeller podyuma çıktı.

 

tacli guzeller la mare collection defilesi nde



Etiketler: