Tamer Karadağlı'dan Yaş Farkı Sorusuna Tepki! Bundan Kime Ne?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Tamer Karadağlı önceki gün Nişantaşı'nda sevgilisi Iraz Yıldız ile görütülenirken, yaş farkı sorusu ünlü oyuncuyu sinirlendirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Tamer Karadağlı önceki gün Nişantaşı'nda sevgilisi Iraz Yıldız ile görütülenirken, yaş farkı sorusu ünlü oyuncuyu sinirlendirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tamer Karadağlı önceki gün Nişantaşı'nda sevgilisi Iraz Yıldız ile görütülenirken, yaş farkı sorusu ünlü oyuncuyu sinirlendirdi.

 

Tamer Karadağlı (53) kendisinden 30 yaş küçük piyanist Iraz Yıldız (23) ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin ilk karesi de geldi. Genç sevgilisiyle Nişantaşı’nda görüntülenen Tamer Karadağlı yaş farkının sorulması üzerine sinirlendi. “Bundan kime ne?” diye tepki gösterdi. Tamer Karadağlı’nın kızı Zeyno ise 24 yaşında. Zeyno da tıpkı Iraz gibi başarılı bir piyanist. Iraz ile Zeyno’nun yollarının Bilkent Üniversitesi’nde kesiştiği de konuşuluyor. Klasik müzik dünyasının ‘geleceğin yıldız isimleri’ arasında gösterdiği Iraz Yıldız, yurtiçi ve yurtdışı festivallere katılıp dikkat çekiyor. Ayrıca birçok ödülün sahibi. Iraz Yıldız’ı, Fazıl Say da genç yetenekler arasında göstermişti.

 

tamer karadagli iraz yildiz