Tarkan Artan Kadın Cinayetlerine İsyan Etti! Yekililere Sert Sözler Söyledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Tarkan, Twitter sayfasından sevgilisi tarafından önce boğularak öldürülen sonra üstüne beton dökülen Pınar Gültekin hakkında üzüntülerini paylaşırken, yetkililere bir türlü çıkarmadıkları yasa yüzünden isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Tarkan, Twitter sayfasından sevgilisi tarafından önce boğularak öldürülen sonra üstüne beton dökülen Pınar Gültekin hakkında üzüntülerini paylaşırken, yetkililere bir türlü çıkarmadıkları yasa yüzünden isyan etti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tarkan, Twitter sayfasından sevgilisi tarafından önce boğularak öldürülen sonra üstüne beton dökülen Pınar Gültekin hakkında üzüntülerini paylaşırken, yetkililere bir türlü çıkarmadıkları yasa yüzünden isyan etti.

 

Tarkan, yetkililere tepki gösterdi: “Ey yetkililer! Siz nasıl rahat uyuyorsunuz geceleri? Her gün ülkemizde kadınlar ölüyor ve siz bir türlü yapılması gerekeni yapmıyorsunuz. Hafifletilmiş cezalarla bu canileri tekrar topluma salıyorsunuz. Vicdanınız rahat mı?”

 

İşte o açıklama;

 



Etiketler: