Tarkan'dan Özkan Uğur İçin Anlamlı Paylaşım! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tarkan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Özkan Uğur için destek mesajı yayınlarken gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tarkan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Özkan Uğur için destek mesajı yayınlarken gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tarkan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Özkan Uğur için destek mesajı yayınlarken gündem oldu. 

 

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören MFÖ grubu üyelerinden Özkan Uğur’a, sanatçı dostu Tarkan’dan destek mesajı geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yayınlayan Tarkan, Uğur için çağrıda bulundu. Senelerdir MFÖ grubu üyesi olarak sahnelerde performans sergileyen ve yanı sıra Cennet Mahallesi isimli dizide de rol alarak oyunculuk yeteneğini gözler önüne seren Özkan Uğur, son dönemlerde ciddi sağlık sıkıntıları ile gündeme gelmeye başladı. Üçüncü kez yakalandığı kanser sonrası ortaya çıkan birtakım komplikasyonlardan ötürü yoğun bakımda tedavi altına alınan Uğur, sevenlerinin yüreklerini ağızlarına getirdi. Geçtiğimiz günlerde Özkan Uğur’un ailesi ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında birtakım açıklamalarda bulunmuş ve herkesten dua istemişti. Ailenin çağrısının ardından Megastar Tarkan’dan da Uğur ile ilgili bir paylaşım geldi. Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yayınlayan Tarkan, Uğur’un sevenlerinden destek istedi.

 

TARKAN’DAN ANLAMLI PAYLAŞIM!

 

Sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken Megastar Tarkan, bu kez Özkan Uğur için destek mesajı yayınladı. Ünlü sanatçı, yoğun bakımda tedavi gören Özkan Uğur ile ilgili şu paylaşımda bulundu: “Çok sevgili Özkan Uğur’a hep birlikte güzel enerjilerimizi, sevgimizi yollayalım. Acil şifalar dileyelim. Seni seviyoruz.” Birçok konuda olduğu gibi Özkan Uğur’un durumuna da kayıtsız kalmayan Tarkan, sosyal medya kullanıcıları tarafından takdir edildi.

 

AİLESİ AÇIKLAMIŞTI!

 

Geçtiğimiz günlerde Özkan Uğur’un sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur, şu ifadeleri kullanmışlardı: “Özkan Uğur’umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs tarihinden bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibari ile hastalığı ile ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izni ile tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına olan inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de inşallah bizzat vereceğiz. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin.”