Tek Sorunumuz Sezen Aksu'nun Yazdığı Sözler Ve Gülşen'in Giydiği Kostümler Mi?

Son günlerde gündeme gelen olaylar fiyasko gibi adeta ve her geçen gün çığ gibi günden güne büyümekte ey magazinciler uzman gazeteciler canlarım, gözbebeklerimiz yapmayın! İnsanların özel hayatlarına fazla girmeyin !

 

Yazık ediyorsunuz kaç yuva yıktınız kaç tane haddi hesabı yok bunun. TV programlarında eleştiriliyorsunuz üzülüyorsunuz sizinle biz de üzülüyoruz ama bazen hakediyorsunuz çoğu eleştiriyi bir magazincinin duyguları olmalı. Neden diye sorarsanız siz sanatçılarla içli dışlısınız sanatçılar naif olur, düşünceli olur ahlâklı olur; biraz daha dikkat edin.

 

efecin furkan efe cin den sezen aksu degerlendirmesi

 

Olur mu değerli basın mensupları sunucular moderatörler kırmadan dökmeden lütfen sizi de kırsalar insanlar sizleri de desteklerim. Son gaz hem de ve gelelim halka. Değerli "sözde" sanatsever halk insanların en ufak açığını deşmeyin. Sezen Aksu bizim milli değerimiz. Belki bir hata yaptı fakat yanında olmamız lazım. Ya kaç yaşında kadın saygı duyun, alttan alın yapmayın.

 

Bunlar yerine gündemde olmaya çalışan insanlara sanatçılara destek olunnnnnnnn Yahu! Oturduğum yerde sinir oldum lütfen artık bi susun ve evinizde oturun saygılı olun. 

 

Efecin (Furkan Efe Cin)