Terzi Dizisi Ari Vedat Erincin Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Terzi dizisi Ari Vedat Erincin kimdir? Netflix'te yayınlanan Terzi dizisinde canlandırdığı Ari karakteriyle dikkat çeken oyuncu Vedat Erincin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Vedat Erincin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Terzi dizisi Ari Vedat Erincin kimdir? Netflix'te yayınlanan Terzi dizisinde canlandırdığı Ari karakteriyle dikkat çeken oyuncu Vedat Erincin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Vedat Erincin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

terzi dizisi ari vedat erincin kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Terzi dizisi Ari Vedat Erincin kimdir? 

 

Vedat Erincin kimdir? Vedat Erincin 1957 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 66 yaşındadır. 1973 yılında AÇOK’ta (Anadolu Çocuk Oyunları Kolu) Ümit Denizer, Turgut Denizer ve Cemal Ünlü’den tiyatroyu öğrenmeye başladı. AÇOK’un Mor Gezegen, Ferhat ile Şirin, Julius Sezar, Eşek Arıları oyunlarında rol aldı. Üsküdar Halkevi’nde tiyatro çalışmalarına katıldı. 1978 yılında Almanya’ya gitti. Uzun yıllar Tekstil Mühendisliği okudu. 1986 yılında yaşamını sadece tiyatrodan kazanmaya başladı. 1991 yılına kadar Köln Arkadaş Tiyatrosu’nun tüm oyunlarında yer aldı. 1991 yılında Meray Ülgen, Barbara Krott ve Lilay Erincin’le Wupper Tiyatrosu’nu kurdu. Oyuncu Pınar Erincin’in babasıdır. Daha önce Manyak Dükkan, Huzurum Kalmadı, Beş Kardeş, Janjan, Şehadet, Takiye, Almanya'ya Hoşgeldiniz, Kuma, Karnaval, Şarkı Söyleyen Kadınlar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kavak Yelleri, İçimdeki İnsan, Mutlu Kızlar, Kırık Kalpler Bankası gibi bir çok projede rol almıştır. Vedat Erincin, 1.75 metre boyunda ve 67 kilodur.