Teşkilat Dizisi Çetin Köroğlu Mustafa Açılan Kimdir?

Teşkilat Çetin Köroğlu Mustafa Açılan kimdir? TRT1'de yayınlanan M.İ.T (Milli İstihbarat Teşkilatı)'e bağlı bir grup ajanın heyecan ve aksiyon dolusu serüvenlerini anlatan yapımcılığını TİMS Production adına Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat dizisinde canlandırdığı Çetin Köroğlu karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mustafa Açılan, Teşkilat dizisindeki performansıyla şu sıralar internette ve sosyal medyada özel hayatıyla en çok araştırılan kişilerden olmayı sürdürüyor. Peki Mustafa Açılan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Teşkilat Çetin Köroğlu Mustafa Açılan kimdir? TRT1'de yayınlanan M.İ.T (Milli İstihbarat Teşkilatı)'e bağlı bir grup ajanın heyecan ve aksiyon dolusu serüvenlerini anlatan yapımcılığını TİMS Production adına Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat dizisinde canlandırdığı Çetin Köroğlu karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mustafa Açılan, Teşkilat dizisindeki performansıyla şu sıralar internette ve sosyal medyada özel hayatıyla en çok araştırılan kişilerden olmayı sürdürüyor. Peki Mustafa Açılan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

teskilat dizisi cetin koroglu mustafa acilan kimdir

 

Teşkilat dizisi Çetin Köroğlu Mustafa Açılan kimdir? 

 

Mustafa Açılan, 22 Şubat 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Yüksek öğretim eğitimini Kazakistan’da İşletme Bölümü okuyarak tamamlamıştır. Kariyerine oyunculuk alanında devam etmek isteyen Mustafa Açılan, kameralar karşısına ilk kez 2016 yılında ‘Kanıt: Ateş Üstünde’ adlı dizi ile geçti. Sonrasında Babamın Günahları adlı dizide de yer aldı.En önemli çıkışını ise ‘Bir Zamanlar Çukurova’ adlı dizideki Veli karakteri ile yaşayan yakışıklı oyuncu, şimdilerde ise ATV ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Akıncı’ dizisinde Taşkın komiser karakterine hayat veriyor. Balık burcu özelliklerini taşıyan Mustafa Açılan, 1.73 boyunda ve 68 kilogram ağırlığındadır