Teşkilat Dizisine İki Yeni Kadın Oyuncu! Kadroya Kimler Dahil Oldu?

TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisi yeni sezon için hazırlıklarına devam ederken Deniz Baysal'ın dizi kadrosundan ayrılmasının ardından diziye iki yeni kadın oyuncu dahil oldu. 

 

TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisi yeni sezon için hazırlıklarına devam ederken Deniz Baysal'ın dizi kadrosundan ayrılmasının ardından diziye iki yeni kadın oyuncu dahil oldu. TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisi yeni sezon için hazırlıklarına devam ederken Deniz Baysal'ın dizi kadrosundan ayrılmasının ardından diziye iki yeni kadın oyuncu dahil oldu. 

 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal, yeni sezon öncesi diziye hangi oyuncuların katıldığı merak edildi. Murat Yıldırım'ın başrolünde yer aldığı diziye 2 kadın oyuncu katıldı. Teşkilat dizisinin hazırlıkları devam ederken, oyuncu kadrosunda yapılan değişiklikler de dikkat çekti. Dizinin başrol oyuncusu Deniz Baysal diziden ayrılırken, yeni sezonda diziye 2 kadın oyuncu dahil oldu. 

 

TEŞKİLAT DİZİSİNE YENİ OYUNCULAR KATILDI 

 

Murat Yıldırım‘lı “Teşkilat” dizisinin 4. sezon hazırlıkları sürüyor. TRT‘nin fenomen dizisine Sarp Levendoğlu (Pehlivan İbrahim) ve Selin Genç‘in (Sena) ardından bir başarılı oyuncu daha katıldı. Dizinin başrol oyuncusu Deniz Baysal'ın ayrılmasının ardından kadrosuya son olarak Tuğçe Açıkgöz katıldı. Açıkgöz, merakla beklenen dizide “Gizem” rolünü oynayacak. Özel kuvvetlerde görev yaparken kurulacak olan yeni ekibe katılması için teklif alan Gizem, sert ve dayanıklı mizaçlı görünse de aslında duygusal biridir. Son olarak 78. bölümle sezon finali yapan TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın yeni sezon hazırlıkları başladı. Çekimleri henüz başlamayan dizinin ekimin ilk ayında yayınlaması bekleniyor.



Etiketler: