Thor Saevarsson Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Dilan Deniz Çiçek'e evlenme teklif eden Thor Saevarsson kimdir? Magazin gündeminde Çukur dizisinin Sena Koçovalı'sı Dilan Çiçek Deniz'e yaptığı evlilik teklifi ile yer bulan ünlü yönetmen Thor Saevarsson ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Thor Saevarsson kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Thor Saevarsson kimdir? Magazin gündeminde Çukur dizisinin Sena Koçovalı'sı Dilan Çiçek Deniz'e yaptığı evlilik teklifi ile yer bulan ünlü yönetmen Thor Saevarsson ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yönetmen Thor Saevarsson ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Thor Saevarsson kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

thor saevarsson kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Thor Saevarsson kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? 

 

Thor Saevarsson kimdir? Thor Saevarsson 1984 yılında İrlanda'da dünyaya geldi. Reykjavik'te doğup Stockholm, Glasgow ve Londra'da büyüyen Thor, uzun süredir Avrupa'nın en parlak ticari yönetmenlerinden biri. 37 yaşındaki Thor Saevarsson'un daha önce evlilik yaptığı ve eşinden üç çocuğu olduğu biliniyor. Thor Saevarsson reklam çalışmaları için geldiği Türkiye'de gönlünü Dilan Çiçek Deniz'e kaptırdı. 37 yaşındaki Thor Saevarsson'un ayılrığı eşinden üç çocuğu var. Saevarsson, hem reklam filmi çalışmaları hem de Dilan Çiçek Deniz’le görüşmek için son dönemde sık sık Türkiye’ye geliyor.

 

Dilan Çiçek Deniz'in geçtiğimiz gün evlilik teklif aldığı Thor Saevarsson 1984 yılında İrlanda'da dünyaya geldi. Reykjavik'te doğup Stockholm, Glasgow ve Londra'da büyüyen Thor, uzun yıllardır Avrupa'nın en parlak ticari yönetmenlerinden biri olarak anılıyor. 37 yaşındaki yönetmen Thor Saevarsson'un daha önce evlilik yaptığı ve bu evlilikten üç çocuğu olduğu biliniyor.