TikTok Fenomeninin Kadınlara Yaptığı Bayılma Ve Manipülasyon Tavsiyesi Sosyal Medyada Olay Oldu!

TikTok'ta yayın yapan micryxi0 isimli kullanıcının yaptığı bayılma tavsiyesi sosyal medyada gündem olurken, Twitter'da yoğun tepki çekti. 

 

TikTok'ta yayın yapan micryxi0 isimli kullanıcının yaptığı bayılma tavsiyesi sosyal medyada gündem olurken, Twitter'da yoğun tepki çekti. TikTok'ta son dönemde yayınlanan içerikler sosyal medyada tartışma konusu olurken, TikTok'ta yayın yapan micryxi0 isimli kullanıcının yaptığı bayılma tavsiyesi, Twitter'da hızla yayılarak yoğun tepkilere neden oldu. 

 

Kadınlara bayılma tavsiyesi verdi!

 

TikTok'ta yayın yapan micryxi0 isimli kullanıcının yaptığı bayılma tavsiyesi sosyal medyada gündem olurken, Twitter'da yoğun tepki çekti. TikTok'ta yayın yapan micryxi0 isimli kullanıcı kadınlara bayılma tavsiyesi verdiği içeriğinde "Birde şunu unutmuşum bakın, bayıldınız ya dışardasınız hani herkes başınıza toplanıyor ya kolonya falan filan orda şey hemen ağlamaya başlıyorsunuz, işte çok kötüyüm yemek yemedim bir türlü, senin bu tavrın beni çok üzdü, asla suçlayıcı değil. Asla! Hani sen bana bunu yaptın köpek! Böyle değil. Senin bu tavrın beni çok kırdı, işte bir anda bayılmışım gözüm karardı falan yapıyorsunuz tamam mı? Bunun etkisinin olmaması imkansız yani, adamın tatile gidecek mesela istemiyorsunuz tatile gitmesini adam biletini iptal eder! İyi oynarsanız ama bu konuda kendinizi eğitmeniz lazım! Özellikle ağlama konusunu ağlama çok önemli! Böyle dram filmlerini filan izleyin, hafızaya atın böyle Suriyeli çocuklar ölüyor, bomba yağıyor ahaa falan diye ağlayın yani elalemin Suriyelisine ağlayın gerekiyorsa! Ama ne istiyorsanız onu yaptırın!" ifadelerini kullanan TikTok fenomeni sosyal medyada yoğun tepki çekti. 

 

Odun Herif tepki gösterdi! 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda TikTok fenomeninin sözlerine tepki gösteren Odun Herif "Aşağılık olmak hiç bu kadar normalleşmemişti. Herkes manipülasyon kısmına takılmış. Onu geçiyorum ama ırkçılık bu kadar normalleşmemeliydi. Hiçbir ırkçılık normalleşmemeli de öznesi savaşın çocukları olacak seviyede bir ırkçılığın da bu kadar normalleşmesini beklemiyordum." ifadelerini kullanırken videoya tepki gösterdi. 

@micryxi0 @hiraasalla orijinal ses - F


Etiketler: