Trump Yeniden Seçilirse Hunter Biden Ülkeyi Terk Edecek!

ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden, mahkemelerde sürünmekten, daha kötüsü cezaevine girmekten o kadar korkuyor ki, eski Başkanı Donald Trump’ın 2024’te seçilmesi halinde ülkeyi terk etmeye karar verdi. “Politico” dergisinin haberine göre, Hunter Biden ailesine ve yakın dostlarına Trump’ın seçilmesi durumunda ülkeyi terk edeceğini bildirdi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Hunter Biden halen vergi kaçakçılığı ve ateşli silah bulundurmak gibi suçlardan 42 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılanmak riskiyle karşı karşıya bulunuyor.

 

“Politico” dergisi haberinde şu ifadeleri kullandı:

 

“Genç Biden, Kongre’de ifade vermeyi reddetmesinden bu yana ciddi tehdit altında. Kongre’yi aşağılama suçuyla karşı karşıya. Başkan’ın yakın çevresi bu durumun Joe Biden’ın da itibarına ağır darbe indirmesinden kaygılanıyorlar. Hunter Biden, Cumhuriyetçi Partili Kongre üyelerinin yakın takibinde olduğunu biliyor. Aile üyelerine ve yakın dostlarına 2024 seçim kampanyasında sürekli gündeme getirilmesinden korktuğunu, Trump’ın yeniden seçilmesi durumunda ise ABD’yi terk etmekten başka seçeneği kalmayacağını söylüyor.

 

Yakın çevresinin anlattığına göre, Hunter Biden, “Beni öldürmeye çalışıyorlar. Bunun babamın katlanamayacağı bir acı olacağını biliyorlar, onu benim üstümden tahrip etmeyi hedefliyorlar” diye yakınıyor.