Tuğba Altıntop'a Köpek Saldırdı! Yüzüne Dikiş Atıldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Altıntop'a köpek saldırırken, ünlü manken ve şarkıcının yüzüne dikiş atıldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Altıntop'a köpek saldırırken, ünlü manken ve şarkıcının yüzüne dikiş atıldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Altıntop'a köpek saldırırken, ünlü manken ve şarkıcının yüzüne dikiş atıldı.

 

Köpek saldırısına uğradı!

 

Şarkıcı Tuğba Altıntop dün akşam arkadaşlarıyla gittiği Şile'de bir köpeğin saldırısına uğradı. 1996 yılında Miss Turkey güzeli de seçilen Tuğba Altıntop köpek saldırısında yüzünden yaralandı. Altıntop'un yüzüne dikiş atıldı. 

 

Konuyla ilgili Instagram sayfasından açıklama yapan Altıntop şu ifadeleri kullandı: 

 

"Başıma gelen bu talihsiz olaydan sonra beni tanıyan tanımayan, arayan soran, sosyal medya üzerinden iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Büyük duyarlılıkla ana haber bültenlerinde yer veren basına da çok teşekkür ederim. Magazin haberlerinde görev yapan arkadaşlarıma ve kardeşlerime de var olun" 

 

tugba altintop tan kopek saldirisi aciklamasi