TuÄŸba Ekinci'den Tepki Çeken Sözler! 'Dayak Yemek Ä°stemeyen Kadın Dayak Yer Mi?'

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü ÅŸarkıcı TuÄŸba Ekinci yaptığı sansasyonel açıklamalarla olay olurken, tepki çekti. 

 

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü ÅŸarkıcı TuÄŸba Ekinci yaptığı sansasyonel açıklamalarla olay olurken, tepki çekti. 

 

Åžarkıları, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düÅŸmeyen TuÄŸba Ekinci bugün Müge ile GülÅŸen'le 2.Sayfa programına konuk oldu. Genç kızların giyiniÅŸini eleÅŸtiren TuÄŸba Ekinci tartışma yaratan açıklamalara imza attı. ''Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir ÅŸey yapmaz'' sözleriyle büyük bir tartışmanın fitilini ateÅŸleyen Ekinci, "Dayak yemek istemeyen kadın yer mi? Ahlaklı kadınlar olsalar bunlar olmaz" dedi.

 

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan TuÄŸba Ekinci, bugün Müge ile GülÅŸen'le 2. Sayfa programının konuÄŸu oldu.  Canlı yayındaki açıklamalarıyla tepki çeken TuÄŸba Ekinci'nin 'Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir ÅŸey yapmaz' sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Genç kızların giyiniÅŸini hedef alan Ekinci, "Genç kızlara sesleniyorum, toplu taşıma araçlarında kıyafetlerinize dikkat edin. Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir ÅŸey yapmaz. Erkekler kadınlardan daha namuslu. Kadınlar nerede, nasıl giyineceklerini bilmedikleri için baÅŸlarına böyle ÅŸeyler geliyor. Kadınlar benim duruÅŸumu örnek alsalar ne dayak yerler ne de baÅŸlarına bir ÅŸey gelir" ifadelerini kullandı.

 

tugba ekinci den olay yaratan sozler dayak yemek istemeyen kadin dayak yer mi

 

"KADIN KUYRUK SALLAMAZSA…"

 

'Genç kızlarımızı korumak kollamak için konuÅŸuyoruz' diyen Ekinci, ''Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir ÅŸey yapmaz'' açıklamasıyla da tepki çekti. TuÄŸba Ekinci'nin bu açıklamalarına dayanamayan Ä°letiÅŸim Uzmanı Yelda Kırçuval ise canlı yayına baÄŸlanıp ''Hiçbir kadın kıyafetinden dolayı ne ÅŸiddeti ne de tacizi hak etmiyor'' açıklamasında bulundu.

 

"ERKEKLER KADINLARDAN DAHA NAMUSLU”

 

Canlı yayında Müge ve GülÅŸen ile de ters düÅŸen Ekinci açıklamalarının devamında ''Erkekler kadınlardan daha namuslu'' dedi. Ekinci canlı yayının devamında ''Erkek her zaman kadından üstündür. Dayak yemek istemeyen kadın yer mi? Çileden çıktığını anladığı an ya susar ya dayak atar. Dayak atamayacağını atamıyorsa susar'' dedi. Ekinci sözlerinin devamında ise ''Ozan Güven, Ahmet Kural ve Mehmet Ali Erbil gibi vizyonlu insanların düÅŸürüldüÄŸünü düÅŸünüyorum. Nasıl kadınları düÅŸürüyorlar? Bizim erkeklerimizi de düÅŸürüyorlar. Bunlar ahlaklı, normal, düzgün hayatları olan kadınlar olsalar bunlar olmaz'' ifadelerini kullandı.