Tuğba Özay'ın Acı Günü! Babasını Kaybetti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Tuğba Özay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerine acı haberi verirken babasını kaybettiğini belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Tuğba Özay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerine acı haberi verirken babasını kaybettiğini belirtti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Tuğba Özay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerine acı haberi verirken babasını kaybettiğini belirtti. 

 

Ben dağımı kaybettim!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Ben dağımı kaybettim .. ben en iyi dostumu, sığınağımı, limanımı, yol gösterenimi, ışığımı, yaşama sevincimi kaybettim .. Meğer dün akşam sahnede insanları eğlendirirken babam, evimizde uzandığı kanepede son nefesini vermiş .. Ve ben kötü olmayayım diye herkes saklamış benden ta ki bu sabaha kadar .. Dalaman’dan Ankara’ya program için gidecekken kendimi İstanbul uçağında buldum .. İçimde garip bir his vardı birkaç gündür .. Dün akşam Ayla kardeşime babamı anlattım sahneme hazırlanırken .. Gözleri dolmuştu ve ben de bir anda babama bir şey mi oldu diye sormuştum . Meğerse biliyormuş ama söylemiyormuş .. Bu sabah içim içimi yedi bir şeyler ters gidiyordu hissediyordum .. Uçaktan inince annemi aradım .Ayla bana hastanede olduklarını söylemişti ailemin .. Anne dedim babam nasıl . Annem de gel seni bekliyor dedi .. O cümle bile içimi bir garip yaptı .. Dedim benden saklıyor herkes .. Babam öldü mü yoksa dedim konuştuğum herkese .. Ambulansla beni uçaktan alıp annemlerin evine götürdüler . Dedim hani hastanedeydi .. Hissediyordum ama inanmak istemiyordum . Kaç ilaç verildi bana bilmiyorum .. Eve girdim ki babamın üzerini kapatmışlar . Babamın dirisi değil ölüsüymüş meğer beni bekleyen .. Vücudu kaskatı , ayakları , yüzü buz gibiydi .. Sarıldım , öptüm ayaklarını , yüzünü ., defalarca öptüm sarıldım göğsünde yattım . Babamı götürmesinler istedim evden . Kendimi kaybettim . Hep derdim benim ömrümden al Allahım aileme ver diye .. Dün gece içime doğmuş gibi kalkıp gökyüzüne bakmış en parlayan yıldızı seçip babam ve annem için dua etmiştim .. Şimdi babacığım gökyüzündeki en parlayan yıldız .. Bu dünyadan bir İLHAN ÖZAY geçti .. yürekli , dürüst , sevgi dolu , bilgi ve kültür abidesi , yakışıklı bir yiğit .. Tekrar kavuşuncaya dek huzurla uyu babacığım .. Annem , yoldaşın bana emanet  Cenazemiz yarın ikindi namazında Şakirin Camii KaracaAhmet Mezarlığında olacaktır " ifadelerini kullanan ünlü manken acısını sevenleriyle paylaştı. 

 

İşte o paylaşım;

 

tugba ozay in aci gunu babasini kaybetti



Etiketler: