Tuğba Özerk Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Tuğba Özerk kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tuğba Özerk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Tuğba Özerk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

Tuğba Özerk kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tuğba Özerk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikaktini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tuğba Özerk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Tuğba Özerk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

tugba ozerk kimdir nerelidir evli mi kac yasindadir

 

Tuğba Özerk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır?

 

Tuğba Özerk, 4 Haziran 1980'de İzmir'de doğdu. Melih Özakat İlkokulu'na, Özel Çakabey Lisesi'nde ortaokula ve konservatuvarda liseye gitti. 7 yaşında okul hayatına başlamasıyla TRT ve İzmir Devlet Konservatuvarı'nın çocuk korolarında müzik eğitimine başlaması aynı zamana denk gelir. Türk pop şarkıcısı, söz yazarı ve bestecisi Tuğba Özerk, 4 Haziran 1980 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Melih Özakat İlkokulu, Özel Çakabey Lisesi ve İzmir Devlet Konservatuvarı mezunudur. 12 yaşında iken Sezen Aksu tarafından keşfedilen Tuğba Özerk daha sonra usta sanatçının vokalisti olarak sahne almaya başlamıştır. Okul hayatı bittikten sonra İstanbul'a taşınan Tuğba Özerk aralarında Ege, Deniz Seki gibi isimler bulunan sanatçılara da geri vokal yapmıştır. Daha sonra solo sahne çalışmalarına başlayan Özerk, 2002 yılının Aralık ayında “Dün Gibi” adlı ilk solo albümünü çıkardı. 6 Temmuz 2005 tarihinde ise ‘Lo Lo Lo’ adlı ikinci solo albümünü çıkardı. ‘Lo Lo Lo’ adlı şarkısıyla uzun süre radyolarda liste başı oldu.