Tuğba Özerk Takipçisinin Cevabına İsyan Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, Twitter sayfası üzerinden tweetine yorum yapan takipçisinin ifadelerine isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, Twitter sayfası üzerinden tweetine yorum yapan takipçisinin ifadelerine isyan etti. Son dönemde "Hergele" isimli şarkısı ile gündemdeki yerini koruyan ünlü şarkıcı kadın cinayetleri ile ilgili ifadelerine yorum yapan takipçisinin kullandığı ifadelere isyan etti. 

 

Twitter sayfasından paylaştığı "Bu sapıklar, katiller, ırz düşmanları nolucak. Kendime gelemiyorum yine..." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcıya cevap veren takipçisi "Toplum bu hale sizin filmlerinizi dizilerinizi kliplerinizi izleyerek geldi. Geleneklerimizi kültürümüzü linç ettiniz. Şimdi bu belalarıyla baş edemeyip suçlu aramayın." yorumunda bulunurken bu ifadeler Tuğba Özerk'i çileden çıkardı. Şarkıcı takipçisinin bu yorumlarına "Buyrun işte yine suç kadında yazıklar olsun size ve sizin gibi zihniyetler yüzünden başımıza gelenlere..." ifadeleriyle yanıt verirken bu paylaşım sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım