Tuğçe Tayfur'u Annelik Heyecanı Sardı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tuğçe Tayfur'u annelik heyecanı sardı. 

 

Posta'da yer alan habere göre; Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, uzun süre çalkantılı özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyordu. Ancak Tuğçe Tayfur geçtiğimiz aylarda anne olacağını açıklayarak müjdeli haberi duyurmuştu. Tuğçe Tayfur'u şimdi ise bebeğinin cinsiyetini öğrenme heyecanı sardı. Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa ile sorunları konuşulurken sürpriz bir şekilde Muhammet Aydın'la nikah masasına oturmuştu. 2. Sayfa programına konuk olan çift, özel hayatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yapmıştı. Tayfur, eski eşi Taner Şafak ile evliliğinden olan oğlu Efe hakkında konuşarak; oğlunun yeni eşine baba dediğinden ve biyolojik babasının evine gittiğinde yaşadığı travmalardan bahsetmişti.

 

TRAVMALARIN SEBEBİ ANNESİDİR' 

 

Bu iddiaların ardından Şafak programa telefonla bağlanarak; "Travmatik bir hayat yaşayan ben değilim, oğlumun annesidir. Çarpık ilişkiler yaşayan ben değilim" diye konuşmuştu. Tayfur ise bir açıklama yayınlayarak; "Çocuğumun magazinin göbeğine atılmasına asla izin vermeyeceğim. Bir problemi olan varsa devlet orada, mahkeme orada, hukuk orada" diye yazmış ve şöyle devam etmişti: "Bu zamana kadar açmadın açmadın, eşimin parası tatlı geldi sanırım. Hiç sorun yok, cumadan pazara 'Karımla vakit geçirmem gerekiyor, ben her hafta sonu alamam' dediğin çocuk için velayet davası açmanı bekliyorum.”

 

"Dört bir yandan kuşatılmış şehir gibiyim, kim nereden saldıracağını şaşırdı. Neyse, Allah sevdiği kullarına imtihanlar verirmiş, öptük başımıza koyduk.”

 

MÜJDELİ HABER GELDİ 

 

Gündemden düşmeyen bu olayların ardından 14 Ağustos'ta dünyaevine giren Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın'dan geçtiğimiz aylarda müjdeli haber gelmişti. Ünlü çift, sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla bebek beklediklerini duyurmuştu. Elinde ultrason fotoğrafı tuttuğu bir kareyi 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınlayan Tayfur'a; takipçilerinden tebrik mesajları yağmıştı. Tuğçe Tayfur anne olmak için gün sayıyor. Tayfur, şimdi ise 'Muhammet'in kızı var, ona bir erkek olsa fena olmaz' dedi ve takipçilerinden bebeğinin cinsiyetini tahmin etmelerini istedi. Tayfur şu ifadeleri kullandı: Hadi tahminler gelsin... Kız mı, erkek mi? Bu hafta öğreniyoruz artık. Çok heyecanlıyım. Biliyorsunuz ki benim Efom var. O yüzden bir de kız olsa fena olmaz ama Muhammet'in de kızı var. Ona da bir erkek olsa fena olmaz. Bunlar tabii ki espri. Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin." notunu düştü.

 

Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın'ın evliliklerinin sahte olduğu iddia edilmiş Tayfur, şu cevabı vermişti:

 

"Kendini bilmez fake hesaplar evliliğimizin sahte olduğunu yazıyormuş bazı magazin profillerine…" Ben çok kötü günler geçirdim, evet... Bu günleri tek başıma atlatmak için de elimden geleni yaptım, iş başka boyuta evrilinceye kadar. Kötü günlerime ailem şahit oldu. Manevi olarak kayboluyordum yavaş yavaş... İnandığım ne varsa gidiyodu elimden... Güçlü durmaya çalıştıkça üstüme karabasan gibi geliyodu bana yaşatılanlar…Namazlarımı bile aksatmaya başlamıştım. Derken Muhammet'im çıktı karşıma, sanki Allah 'tamam bitti sınavın' der gibi gönderdi onu bana... İkimizin de kalbine öyle masum, öyle içten sıcaklık verdi işte... Sonra tabiri caizse dağ gibi durdu yanımda, yaşatılan şeylere şahit oldukça daha da sarıldı bana ve ailemden bir parça oldu. Allah ilmek ilmek işledi bizi birbirimize."



Etiketler: