Turabi Çamkıran'dan Survivor Ekstra Yorumcularına Sert Sözler!

Turabi Çamkıran Survivor Ekstra programının sunucuları için neler söyledi? Survivor yarışmasından iki kez şampiyonlukla ayrılan ünlü sporcu ve TV yıldızı Turabi Çamkıran, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor Ekstra programının sunucuları hedef alırken çok sert sözler söyledi. Peki Turabi Çamkıran Survivor Ekstra programının sunucuları için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Turabi Çamkıran Survivor Ekstra programının sunucuları için neler söyledi? Survivor yarışmasından iki kez şampiyonlukla ayrılan ünlü sporcu ve TV yıldızı Turabi Çamkıran, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor Ekstra programının sunucuları hedef alırken çok sert sözler söyledi. Peki Turabi Çamkıran Survivor Ekstra programının sunucuları için neler söyledi? Cevaplar haberimizde.. 

 

turabi camkiran dan survivor ekstra sunucularina sert sozler 1

 

Survivor'dan iki kez şampiyon olarak ayrılan Turabi Çamkıran, son zamanlarda yaptığı Survivor paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda Survivor Panorama yorumcularına küfür eden Turabi Çamkıran, bu defa Survivor Ekstra yorumcularını hedef aldı. Survivor yorumlarıyla dikkatleri üzerine çeken Turabi Çamkıran, ''Tek Survivor All Star şampiyonu Adem Kılıçcı'dır'' diyen Survivor Ekstra yorumcuları Furkan Dede ve Murat Özarı'ya zehir zemberek sözler söyledi.

 

turabi camkiran dan survivor ekstra sunucularina sert sozler 2

 

''EĞİTİMSİZ YORUMCULAR’'

 

Turabi Çamkıran, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Taraflı, eğitimsiz, emek hırsızı yorumcular. Sürekli bir iki yarışmacı övülüp karşısına çıkanlar da aşağılanıp lakaplar takılıyor. Hırsızsınız! Emek hırsızı! Tarafsızca, saygılı yorum yapın ya da kalkın o hak etmediğiniz masalardan. Herkes eşit şartlarda yarışsın! Birileri için özel kurulmadı o masalar.

 

turabi camkiran dan survivor ekstra sunucularina sert sozler 3

 

''HAK YEMEYİN ARTIK!’'

 

Her yarışmacı için adil kuruldu. Babanızın malı gibi, kendi egonuzla yönetemezsiniz. Hele de o adaya gitmemiş bir amatör hiç konuşmamalı! Dikkat edin artık anlaşılıyor adam kayırdığınız! Gözünüz dönüyor tuttuğunuz adamı överken! Nasıl öveceğinizi şaşırıyorsunuz artık. Aynı heyecanı diğer yarışmacı kardeşlerimize de harcayın. Hepsi eşit. Hak yemeyin artık yeter! Bitmediniz be…

 

turabi camkiran dan survivor ekstra sunucularina sert sozler 4

 

''İTİN HATRI YOKSA…''

 

Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Survivor Panorama yorumcularına küfür ve hakaret etmişti. Çamkıran, ''Ulan teneke yorumcular! Sizinle ilgili çok sağlam planlarım var. 'İtin hatrı yoksa, sahibinin hatrı var!' devri kapanmıştır'' diyerek, Panorama yorumcularına gözdağı vermişti.

 

turabi camkiran dan survivor ekstra sunucularina sert sozler 5

 

''CEHENNEMDE BEN YANACAĞIM''

Tangalı kadınlarla verdiği pozlar nedeniyle eleştirilerin hedefinde yer alan Turabi Çakıran, ''Bir namuslu sizsiniz ya! Sanırsın cehennemde bir tek ben yanacağım'' demişti.