Tuvana Türkay'ın Yeni Klibi Geceler'in Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı!

Rol aldığı projelerde sergilediği başarılı performans ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Tuvana Türkay, yeni şarkısı Geceler'e çektiği klibin kamera arkası görüntülerini sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı. 

 

Rol aldığı projelerde sergilediği başarılı performans ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Tuvana Türkay, yeni şarkısı Geceler'e çektiği klibin kamera arkası görüntülerini sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Tuvana Türkay, yeni şarkısı Geceler'e çektiği klibin kamera arkası görüntülerini sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı. 

 

tuvana turkay in son klibi geceler in kamera arkasi goruntuleri yayinlandi

 

Geceler klibinin kamera arkası görüntüleri yayınlandı! 

 

Rol aldığı projelerde sergilediği başarılı performans ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Tuvana Türkay, yeni şarkısı Geceler'e çektiği klibin kamera arkası görüntülerini sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı. Yayınlanan videoda Türkay'ın son klibi "Geceler"in kamera arkasında yaşananlar anlatılırken, video sosyal medyada ilgiyle karşılandı. 

 

İşte o video;