Tuvana Türkay Sevgilisi Erdem Özün'den Ayrıldı Mı? İşte O İmalı Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Instagram sayfasından yaptığı imalı paylaşımla Londra'da yaşayan sevgilisi Erdem Özün'den ayrıldığını düşündürdü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Instagram sayfasından yaptığı imalı paylaşımla Londra'da yaşayan sevgilisi Erdem Özün'den ayrıldığını düşündürdü. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Instagram sayfasından yaptığı imalı paylaşımla Londra'da yaşayan sevgilisi Erdem Özün'den ayrıldığını düşündürdü. 

 

Instagram sayfasından yaptığı siyah beyaz paylaşımda "Eskisi gibi aptal bir telaşın peşinde geçmiyor günler. Daha şefkatli şeyler oluyor hayatımda. Bu değişim beni daha insan yapıyor, hissediyorum. Daha çok saç okşamak istiyor ellerim. Kabuklaşıyorum. Düşse kırılmaz, salla devrilmez bir kemik bürüyor iskeletimi. Vazgeçmeyi öğreniyorum. Yalnızlaşan etrafımda hakikat bulmaya başladım. Hakikiler, su yüzüne kendi kendine çıkıyormuş ben başarmadım. Bilirim artık yalnızdır uzun yollarım.." ifadelerini kullanan Türkay bu paylaşımda kafalarda soru işareti bıraktı. 

 

İşte o paylaşım; 

 

Tuvana Turkay ayrilik