Üç Kuruş Kamil Volkan Kıran Kimdir?

Üç Kuruş Kamil Volkan Kıran kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Kamil karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Volkan Kıran, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Volkan Kıran kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Üç Kuruş Kamil Volkan Kıran kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Kamil karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Volkan Kıran, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Son dönemde yer aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Volkan Kıran, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar.

 

uc kurus kamil volkan kiran kimdir

 

Üç Kuruş Kamil Volkan Kıran kimdir? 

 

Volkan Kıran 23 Ağustos 1994 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Bana Sevmeyi Anlat dizisinde yer aldı. Daha sevilen dizilerden Çukur’da Salim karakterini oynadı. Volkan Kıran son olarak Üç Kuruş dizisinde Kamil karakterini oynamaktadır. Dizide Mesut’un sağ koludur ve sadık adamıdır. 1.87 boyunda olan ünlü oyuncu 85 kilodur.