Üç Kuruş Perihan Asena Girişken Kimdir?

Üç Kuruş Perihan Asena Girişken kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Perihan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Asena Girişken, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Asena Girişken kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Üç Kuruş Perihan Asena Girişken kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Perihan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Asena Girişken, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Asena Girişken, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar.

 

uc kurus perihan asena girisken kimdir

 

Üç Kuruş Perihan Asena Girişken Kimdir? 

 

En son Üç Kuruş isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan Asena Girişken 23 yaşında ve 1.70 cm boyundadır. Resmi instagram hesabını @asenagirisken kullanıcı ismi ile kullanmaktadır. En fazla merak edilen konulardan birisi ise sevgilisi kim? Maalesef henüz hiç bir magazin ve medya gündeminde bu konu ile ilgili bir açıklama gerçekleşmemiştir. Bugüne kadar sinema ve dizi kariyerinin yanı sıra tiyatro oyunları ile de kariyerini sürdürmüştür. Başarılı oyuncunun günümüzde ve öncesinde rol aldığı dizi ve sinema filmleri şu şekildedir; Ozbi: Ey İstanbul (2015) Kısa Film Aşk Yeniden (Cansu) (2016) Dizi Yol Arkadaşım (Jülide) (2017) Sinema Üç Kuruş (2021) Dizi. Ayrıca 2017 yılında Arzu Tramvayı adlı tiyatro oyununda (Eunice) tiyatro sahnesine çıkmıştır. Üç Kuruş dizisinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Alişan Uğur, Nursel KöseTuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Ömer Civan Şit ve Aylin Engör gibi isimler de rol almıştır.