Üç Kuruş Leyla Aslıhan Malbora Kimdir?

Üç Kuruş Leyla Aslıhan Malbora kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Leyla karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslıhan Malbora, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Aslıhan Malbora kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Üç Kuruş Leyla Aslıhan Malbora kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Leyla karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslıhan Malbora, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Son dönemde yer aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Aslıhan Malbora, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Aslıhan Malbora kimdir? İşte detaylar..

 

uc kurus leyla aslihan malbora kimdir

 

Üç Kuruş Leyla Aslıhan Malbora kimdir?

 

27 Mart 1995 tarihinde Afyon'da doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Afyon'da tamamladı. Yükseköğrenimine devam etmek için 2012 yılında İstanbul'a giderek İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gördü. Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldu.Aslıhan Malbora, 27 Mart 1995 tarihinde Afyon'da doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Afyon'da tamamladıktan sonra İstanbul'a gelip, İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümünü bitirdi.Üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi almaya başlayan oyuncu ilk olarak Akademi 35.5 Sanat Evi'nde eğitim almış, ardından ise oyunculuk yapmaya başlamıştır. İlk olarak kariyerine 2017 yılında 'Seven Ne Yapmaz' isimli dizi ile adım attı, ardından ise 'Kalbimin Sultanı' dizisinde oynadı.2019 yılında rol aldığı 'Her Yerde Sen' dizisinde sergilediği oyunculuk performansı ile dikkat çeken Aslıhan Malbora, bu zamana kadar çok sayıda dizi projesinde yer aldı. İlk filmi ise 2020 tarihinde vizyona giren 'Aile Hükümeti'dir.