Uçağı Dolmuş Yapacağım Herkesi Ulaştıracağım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV patronu Acun Ilıcalı, Karayipler'de mahsur kalan Türk vatandaşlarının kurtarılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada gerekirse uçağı dolmuş yaparım ama herkesi ulaştırırım dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV patronu Acun Ilıcalı, Karayipler'de mahsur kalan Türk vatandaşlarının kurtarılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada gerekirse uçağı dolmuş yaparım ama herkesi ulaştırırım dedi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV patronu Acun Ilıcalı, Karayipler'de mahsur kalan Türk vatandaşlarının kurtarılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada gerekirse uçağı dolmuş yaparım ama herkesi ulaştırırım dedi.

 

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada "Buradaki en büyük sorun vatandaşlarımız buralarda kaldı. Karayipler’de çalışan arkadaşlarımız var oralarda mahsur kaldılar. Çeşitli adalarda 100’den fazla vatandaşımız var. Dışişleri Bakanlığı’mız ile organize olduk. Onlar benden bu konuda öncülük yapmamı rica ettiler. Bu konudaki güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. THY buraya bir uçak getirecek vatandaşlarımızı almak için. Ülkemizin bu konudaki başarısı tartışılmaz. Sağlık Bakanımıza da buradan teşekkür ediyorum. ABD’nin başındaki insanın yaptığı açıklama 2 gündür alay konusu. Burada güven sarsıldı. Bizde halkımız önemli destek verdi. Burada siyaseti unutacağı işin bir tarafından tutacağız. Bakanımız canla başla çırpınıyor. Benim de elimden bir şey geliyorsa yapacağım. Ben gerekirse uçağı dolmuş yapacağım herkesi ulaştıracağım. Tek ihtiyacımız olan dayanışma ve motivasyon. Güzel günlerin müjdesini Cumhurbaşkanımız bugün verdi." ifadelerini kullandı. 



Etiketler: