Ufuk Beydemir 7 Yaşındaki İsmail'in Ben Neyim İsimli Şiirine Beste Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 7 yaşındaki İsmail isimli çocuğun viral olan Ben Neyim? isimli şiirine beste yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 7 yaşındaki İsmail isimli çocuğun viral olan Ben Neyim? isimli şiirine beste yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 7 yaşındaki İsmail isimli çocuğun viral olan Ben Neyim? isimli şiirine beste yaptı.

 

ufuk beydemir ismail isimli cocugun ben neyim isimli siirine beste yapti

 

İsmail yedi yaşında bilge bir arkadaşımızmış!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 7 yaşındaki İsmail isimli çocuğun viral olan Ben Neyim? isimli şiirine beste yaptı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "İsmail’in sözleri Twitter’da karşıma çıktı ve kendimi tutamadım. İsmail yedi yaşında bilge bir arkadaşımızmış." ifadelerini kullanan Beydemir sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o beste;



Etiketler: