Ufuk Beydemir İle İpek Yazıcı Memleket Partisi'ne Katıldılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir ile oyuncu eşi İpek Filiz Yazıcı Muharrem İnce'nin başkanı olduğu Memleket Partisi'ne katıldılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir ile oyuncu eşi İpek Filiz Yazıcı Muharrem İnce'nin başkanı olduğu Memleket Partisi'ne katıldılar. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir ile oyuncu eşi İpek Filiz Yazıcı Muharrem İnce'nin başkanı olduğu Memleket Partisi'ne katıldılar. 

 

T24'ün aktardığı habere göre; Beydemir, geçen günlerde de Muharrem İnce'ye desteğini açıklamıştı. Şarkıcı Ufuk Beydemir ve oyuncu İpek Filiz Yazıcı, Memleket Partisi'ne katıldı. Beydemir, geçen günlerde de Muharrem İnce'ye desteğini açıklamıştı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran Memleket Partili Caner Çakır, "Sanatçılarımız Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı partimize katıldılar hoşgeldiniz" ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz günlerde de Muharrem İnce'ye desteğini açıklayan Beydemir, "Muharrem İnce'ye ikinci bir şans verilirse bu sefer hayal kırıklığı değil, umut olabileceğine ve iyi işler başarabileceğine inanıyorum" paylaşımı yapmıştı.