Uraz Kaygılaroğlu'nun Olaylı Gecesi! Trafiği Birbirine Kattı!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, önceki gün Caddebostan'da görüntülenirken, çıkış yaptığı mekânın korumaları küfürler savurarak basın mensuplarının görüntü almalarını engellemeye çalıştı.

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, önceki gün Caddebostan'da görüntülenirken, çıkış yaptığı mekânın korumaları küfürler savurarak basın mensuplarının görüntü almalarını engellemeye çalıştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, önceki gün Caddebostan'da görüntülenirken, çıkış yaptığı mekânın korumaları küfürler savurarak basın mensuplarının görüntü almalarını engellemeye çalıştı. 

 

Trafiği birbirine kattı!

 

Caddebostan'da objektiflere yansıyan Uraz Kaygılaroğlu'nun çıkış yaptığı mekânın korumaları küfürler savurarak basın mensuplarının görüntü almalarını engellemeye çalıştı. Bu sırada ters yoldan dönüş yapan ünlü oyuncu da trafiği birbirine kattı. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Uraz Kaygılaroğlu, Caddebostan'daki bir mekandaydı. Kaygılaroğlu, tek başına restoranın arka kapısından çıkış yapmaya çalıştı. Bu sırada görüntü alınmasını engellemek için ellerinden geleni yapan mekânın korumaları, basın mensuplarına, "Çekemezsiniz" diyerek, küfürler savurdu. Koşarak otomobiline binen Uraz Kaygılaroğlu ise muhabirlerin, "Bu duruma ne gerek var?" sorusuna gülümsemekle yetindi. Daha sonra ters yoldan dönüş yapan Kaygılaroğlu, trafiği de birbirine kattı. Ünlü oyuncu, ardından hızla oradan uzaklaştı.