Uğur Akkuş Ebru Şallı Çifti Monaco'da Tatildeler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken ve sunucu Ebru Şallı, Instagram sayfasından eşi Uğur Akkuş ile yaptıkları Monaco tatilinden pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken ve sunucu Ebru Şallı, Instagram sayfasından eşi Uğur Akkuş ile yaptıkları Monaco tatilinden pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken ve sunucu Ebru Şallı, Instagram sayfasından eşi Uğur Akkuş ile yaptıkları Monaco tatilinden pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

 

Ünlü sunucu ve manken Ebru Şallı işe eşi Uğur Akkuş önceki gün tatil için soluğu Monaco’a aldılar. Evli çif adeta şehrin altını üstüne getirdiler. Önce helikopter ile şehri havadan gezen ikili daha sonra karadan şehrin popüler yerlerini gezdiler. Hafta sonu ise Monte Carlo Beach’te denize girerek yorgunluklarını attılar. Şehrin en popüler restoranlarından biri olan Casino Monte Carlo’da yemek yiyen ikilinin tatilinin birkaç gün daha süreceği öğrenildi.

 

ebru salli ve ugur akkus monaco nun tadini cikardilar