Uğur Güneş İle Atilla Kılıç Bebek'te Genç Bir Bayanla Görüntülendiler!

Rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Uğur Güneş ile aynı dizide rol aldığı meslektaşı Atilla Kılıç önceki gün Bebek'te objektiflere yakalandılar. 

 

Rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Uğur Güneş ile aynı dizide rol aldığı meslektaşı Atilla Kılıç önceki gün Bebek'te objektiflere yakalandılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Uğur Güneş ile aynı dizide rol aldığı meslektaşı Atilla Kılıç önceki gün Bebek'te objektiflere yakalandılar. 

 

ugur gunes ve atilla kilic bebek te bir bayan ile goruntulendiler

 

Hanım efendi arkadaşımın arkadaşı!

 

Hürriyet’ten Sayit Durmaz’ın haberine göre; aynı dizide rol alan Uğur Güneş ve Atilla Kılıç, önceki gece Bebek'teki Lucca’dan çıkarken görüntülendi. Yanlarında ise sarışın bir kadın vardı. Flaşların patlamasıyla şok yaşayan oyuncular ve kız arkadaşı mekana koşarak geri kaçtı. Mekan içerisinde yaklaşık 10 dakika kalan arkadaşlar, taksinin gelmesiyle yeniden koşar adım mekandan çıktı. Atilla Kılıç aracın önüne, Güneş ve kız arkadaşı ise arka koltuğa geçti. Sarışın güzel görüntü vermemek için yüzünü gizlerken, camını açarak soruları yanıtlayan Uğur Güneş, “Hanımefendi, arkadaşımın arkadaşı. Yanlış bir şey yazmayın” dedi.