Ümit Alan Bartu Küçükçağlayan'ı Savundu! Herşeyi Bu Kadar Ciddiye Almayalım!

Sosyal medyada zaman zaman yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü gazeteci Ümit Alan, Twitter sayfasından Bartu Küçükçağlayan ve Mücbir Sebepler ekibini savunurken, Atatürk'le dalga geçtiklerini öne sürenlere herşeyi o kadar da ciddiye almayalım dedi. 

 

Sosyal medyada zaman zaman yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü gazeteci Ümit Alan, Twitter sayfasından Bartu Küçükçağlayan ve Mücbir Sebepler ekibini savunurken, Atatürk'le dalga geçtiklerini öne sürenlere herşeyi o kadar da ciddiye almayalım dedi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü gazeteci Ümit Alan, Twitter sayfasından Bartu Küçükçağlayan ve Mücbir Sebepler ekibini savunurken, Atatürk'le dalga geçtiklerini öne sürenlere herşeyi o kadar da ciddiye almayalım dedi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bartu Küçükçağlayan gibi grubuna Turgut Uyar dizesinden isim verecek birinin şiirle veya Nazım Hikmet'le dalga geçilecek bir duruşu olmaz. Sadece aşırı teatral okumayla ilgili birkaç espri yapmışlar ki olur o kadar, yani olsun o kadar. Her şeyi bu kadar ciddiye almayalım artık ya" ifadelerini kullanan Alan bu paylaşımıyla Küçükçağlayan'ı savundu. 

 

İşte o paylaşım;