Ünlü Modacıdan Eşine Dava! Beni En Yakın Arkadaşımla Aldattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü modacı Cansu Özlevi eşinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını iddia ederek soluğu mahkemede aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü modacı Cansu Özlevi eşinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını iddia ederek soluğu mahkemede aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü modacı Cansu Özlevi eşinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını iddia ederek soluğu mahkemede aldı. 

 

Beni en yakın arkadaşımla aldattı!

 

cansu ozlevi esinin kendisini en yakin arkadasiyla aldattigini iddia ederek mahkemeye verdi

 

Ünlü modacı Cansu Özlevi, eşinin kendisini en yakın arkadaşı ile aldattığını öne sürerek soluğu mahkemede aldı. Modacı Cansu Özlevi, işadamı eşi Yosi Özlevi hakkında şok iddialarda bulunarak "Beni defalarca aldatan kocam 5 aydır da en yakın arkadaşım İ.E ile beraber. Evliliğim boyunca hem aldatıldım hem dayak yedim" dedi. Modacı Cansu Özlevi, geçtiğimiz aylarda eşi Yosi Özlevi'den şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Ancak bir çocukları bulunan ikili, Yosi Özlevi'nin ısrarları sonucu evliliklerine ikinci bir şans vermişti. Ancak eşinin iddiasına göre Yosi Özlevi, bu süreçte eşini aldatmaya devam etti. Daha önce adı Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile anılan Özlevi, iddiaya göre bu kez de eşinin en yakın arkadaşıyla ilişki yaşamaya başladı. İkilinin 5 aydır yasak aşk yaşadığı öne sürülüyor. Ünlü modacı, olayı bir hafta önce öğrendiğini teknede parti veren Yosi Bey ile genç kadının görüntülerini görünce büyük şok yaşadığını söylüyor.

 

Sabah'ın haberine göre, eşinin daha önce de sürat motoruyla giderken kendisini denize atmaya çalıştığını iddia eden Özlevi, mahkemenin yolunu tuttu. Cansu Özlevi, darp raporlarını, fotoğrafları dava dosyasına eklediğini belirtti.



Etiketler: