Ünlü Sanatçı İlhan İrem Hayatını Kaybetti!

Bestelediği birbirinden özel şarkılarla bir döneme damga vuran Türk müziğinin önemli isimlerinden ünlü sanatçı İlhan İrem böbrek yetmezliği nedeniyle hayata veda etti. 

 

Bestelediği birbirinden özel şarkılarla bir döneme damga vuran Türk müziğinin önemli isimlerinden ünlü sanatçı İlhan İrem böbrek yetmezliği nedeniyle hayata veda etti. Bestelediği birbirinden özel şarkılarla bir döneme damga vuran Türk müziğinin önemli isimlerinden ünlü sanatçı İlhan İrem böbrek yetmezliği nedeniyle hayata veda etti.  

 

Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden şarkıcı ve söz yazarı İlhan İrem, 67 yaşında hayatını kaybetti. Böbrek yetmezliği teşhisi konulan İlhan İrem, diyaliz tedavisi görüyordu. Unutulmaz şarkıların sahibi ve sesi İlhan İrem bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İlhan İrem, böbrek yetmezliği nedeniyle diyaliz tedavisi görüyordu.

 

İlhan İrem sosyal medya hesabı Instagram'dan en son 27 Şubat günü yaptığı paylaşımın altına şu notu düşmüştü: Tüm zamansızlıkları içinde sevginin...

 

KÜLTÜR BAKANI ERSOY: SANAT CAMİASININ BAŞI SAĞ OLSUN

 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Twitter'da yaptığı paylaşımda, sanatçının vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Müziğimizin unutulmaz seslerinden İlhan İrem'in vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Kıymetli sanatçımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Sanat camiamızın başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ KALIN: BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da şu paylaşımı yaptı: "Ne güzel şarkılara imza attı. "Anlasana", "Boşver Arkadaş" ve "Konuşamıyorum" gibi pek çok eseri yumuşak sesi, içten yorumu ve nahif kalbiyle geride bırakıp gitti. İlhan İrem’e Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, hepimize başsağlığı diliyorum."

 

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: BU ÇAĞI ÖZETLEDİ

 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: “'Konuşamıyorum' dedi ve bu çağı özetledi... Bir çizgisi olan şarkılarıyla derin bir iz bıraktı ve gitti… İlhan İrem’e Allah’tan rahmet diliyoruz. Değerli bir sanatçımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz."

 

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU: BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUM

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden İlhan İrem’in vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Usta şarkıcı ve söz yazarı İlhan İrem’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum."



Etiketler: