Ünlü Şarkıcı Uriel 90'lar Sanatçılardan Kendisine Gelen Remix Teklifleri Geri Çevirdi!

Son dönemde kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, 90’ların sanatçılarından gelen remix tekliflerini geri çevirdiğini ifade etti. 

 

 

Son dönemde kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, 90’ların sanatçılarından gelen remix tekliflerini geri çevirdiğini ifade etti. Son dönemde kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, 90’ların sanatçılarından gelen remix tekliflerini geri çevirdiğini ifade etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, 90’ların sanatçılarından gelen remix tekliflerini geri çevirdiğini ifade etti.

 

Benim üzerimden yürümek istiyorlar!

 

Fenoreporter.com'a yaptığı açıklamada ünlü şarkıcı “90’ların sanatçılarından gelen 3 tane futuring teklifini geri çevirdim. Benim müzik tarzım dikkat çektiği ve farklı olduğum için benim üzerimden yürümek istiyorlar fakat ben bunu kabul etmiyorum. Benim amacım müziğimi Türkiye’ye değil dünyaya açmak! Ben dünya çapında müzik yapmak istiyorum o yüzden Türkiye’den gelen teklifler çok ilgimi çekmiyor.” ifadelerini kullandı.

 

uriel kendisine gelen muzik tekliflerini geri cevirdi

 

Türkiye’deki magazin yalan!

 

Yaptığı açıklamada Almanya’da magazin programı yaptığından da bahseden ünlü şarkıcı Türkiye’deki magazin programlarının çok kötü olduğunu söyledi. Yaptığı açıklamada “ Türkiye’de magazin programlarına herkes kendi tanıdıklarını çıkarıyor. Bu yüzden içerikleri çok tekdüze.” ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bunu değiştirmek istediğini söyledi.

 

Ben sanırım yanlış anlaşıldım! 

 

Salnaitis yaptığı açıklamada "Benim amacım sadece Türkiye'de ünlü olmak değil. Türkiye'de yaptığım müzikle beraber ben kendimi dünyaya kabul ettirmek istiyorum. Benim derdim Almanya ve Avrupa, Amerika'daki kulüplerde müzik yapabilmek. O yüzden ben o yolda yürüyecek atılımlar yapıyorum." ifadelerini kullanırken, gelen işbirliği tekliflerini neden geri çevirdiğini anlattı. 



Etiketler: