Uraz Kaygılaroğlu Sosyal Medyada 400 Kişiyi Sildi! Listede Kimler Yok Ki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Instagram'da takip ettiği 400 kişiyi takip listesinden çıkarırken bu kararı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Instagram'da takip ettiği 400 kişiyi takip listesinden çıkarırken bu kararı sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Instagram'da takip ettiği 400 kişiyi takip listesinden çıkarırken bu kararı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu Instagram hesabından 400 kişiyi takipten çıkardı. Kaygılaroğlu'nun sildiği kişiler arasında Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli ve Demet Özdemir gibi isimler de var. Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin (UCİM) projesi kapsamında geçen günlerde Gaziantep ve Kahramanmaraş’a giderek depremzede çocuklara moral ziyaretinde bulunmuştu. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Kaygılaroğlu, Instagram’da temizliğe gitti.

 

400 kişiyi sildi!

 

Mynet'te yer alan habere göre, Uraz Kaygılaroğlu’nun takipten çıkardığı isimler arasında Engin Öztürk, Demet Özdemir, Aras Bulut İynemli ve Hazal Subaşı gibi isimler de bulunuyor.