Uriel Salnaitis'in Ukrayna Halkına Destek Amaçlı Projesi Yoğun İlgi Gördü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, geçtiğimiz günlerde Ukrayna halkına destek için piyasaya süreceğini açıkladığı Nena'nın daha önce seslendirdiği Mach die Augen Auf şarkısı kısa sürede 100 bin izlenerek sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, geçtiğimiz günlerde Ukrayna halkına destek için piyasaya süreceğini açıkladığı Nena'nın daha önce seslendirdiği Mach die Augen Auf şarkısı kısa sürede 100 bin izlenerek sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı savaş karşıtı açıklamalarla geniş kitlelerin takdirini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, geçtiğimiz günlerde Ukrayna halkına destek için piyasaya süreceğini açıkladığı Nena'nın daha önce seslendirdiği Mach die Augen Auf şarkısı kısa sürede 100 bin izlenerek sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

 

uriel salnaitis in ukrayna halki icin hazirladigi proje yogun ilgi gordu

 

2 günde 100 bin izlendi!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, geçtiğimiz günlerde Ukrayna halkına destek için piyasaya süreceğini açıkladığı Nena'nın daha önce seslendirdiği Mach die Augen Auf şarkısı kısa sürede 100 bin izlenerek sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Uriel yaptığı açıklamada Mach die Augen Auf şarkısının başarısı için "Ukrayna halkına destek için hazırladığımız projemiz son iki günde 100 bin kadar izlendi ve çok beğenildi. İnsanların benim gibi Ukrayna halkının yanında olduğunu bilmek insanlık namına gurur duyduğum bir olay. Şarkının verdiği barış ve aşk mesajı insanlarda karşılık bulmuşa benziyor. Bu beni en az şarkının başarısı kadar mutlu etti. " ifadelerini kullandı.