Uriel Salnaitis Mayıs 2022 Sonrası İçin Hayranlarına Müjdeyi Verdi!

Kendine has müzik tarzıyla yayınladığı coverlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, hayranlarının baskılarına dayanamayıp Mayıs 2022 sonrası Türkiye'ye dönüş yapacağını açıkladı. Peki Uriel Salinaitis Mayıs 2022 sonrası hangi projeler için Türkiye'ye gelecek? Cevaplar haberimizde..

 

Kendine has müzik tarzıyla yayınladığı coverlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, hayranlarının baskılarına dayanamayıp Mayıs 2022 sonrası Türkiye'ye dönüş yapacağını açıkladı. Peki Uriel Salinaitis Mayıs 2022 sonrası hangi projeler için Türkiye'ye gelecek? Cevaplar haberimizde..

 

 

Kendine has müzik tarzıyla ve 90’lar coverlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis Mayıs 2022’den sonra büyük projelerle Türkiye’ye gelmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde yeni şarkısı “Eğrisi Doğrusu” ile müzik piyasalarına bomba gibi hazırlanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis Mayıs sonrası hayranlarının yoğun baskısı sonucu Türkiye’ye gelmeye hazırlanıyor. Türkiye’de ünlü isimlerin programlarına konuk olmak için yoğun teklifler alan Salnaitis, sonunda hayranlarının baskılarına dayanamadı.

 

uriel salnaitis mayis 2022 sonrasi turkiye ye donecegini acikladi

 

Almanya’da biletleri 1 günde tükendi!

 

 

Almanya’da verdiği konserde biletlerin satışa çıkmasının ardından bir günde biletleri tükenen ünlü şarkıcı yaptığı açıklamada “Türkiye’de yeni bir müzik tarzı deniyorum ve şimdiye kadar geri dönüşler çok olumlu. Birçok aranjörden yeni projeler için çalışma teklifi geliyor fakat ben bunlarla şu aşamada ilgilenmiyorum” ifadelerini kullandı.  Sözlerine devam eden ünlü şarkıcı “Birçok aranjör şuan benim müzik tarzımı kopyalayıp benimkine benzer işler yapmaya çalışıyorlar. Bu tarzı Türkiye’ye ilk ben getirdim. Benimkine benzer işler yapmaya çalışmak beni gururlandırır ama bu konuda onları uyarıyorum bu öyle basit bir iş değil” ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı.

 

 

Uriel salnaitis mayis 2022 sonrasi turkiye ye donecegini acikladi 2

 

2022’de birçok yeni proje ile geliyor!

 

 

2022 yılında İngilizce ve Türkçe olarak birçok projeye imza atmaya hazırlanan ünlü şarkıcı bu yıl içerisinde İngilizce olarak “Day by Day” coverının yanı sıra Türkçe olarak “Kız Sen İstanbul’un Neresindesin”, “Şiirimin Dili”, “Yok Yere”, “Ya Sen Ya Hiç”, “Eğrisi Doğrusu” şarkılarıyla müzik piyasasını kasıp kavurmaya hazırlanıyor.

 

Aynı zamanda bu yıl içerisinde Almanya’nın Süperstar yarışmasıyla ismini duyuran ve bu yarışmada 2. olan İtalyan asıllı Alman şarkıcı Chiara D’Amico ile Almanca şarkı projesi için anlaşma sağlayan ünlü şarkıcı bu yılki hedefini sadece Türkiye değil dünya olarak belirlediğini ifade etti.

 

 

Uriel salnaitis mayis 2022 sonrasi turkiye ye donecegini acikladi 3

 

Türkiye’de pop yapılmıyor! Hepsi Alaturka!

 

 

Türkiye’de yapılan müzik tarzı hakkında konuşan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis Gülşen, Murat Dalkılıç, Sinan Akçıl, İrem Derici gibi isimleri eleştirirken “Türkiye’de pop müzik yapıyoruz adı altında Alaturka müzik yapıyorlar. Bağıra çağıra şarkı söylenmez. Bunların yaptıkları müzik Alaturka o yüzden zaten dünyada karşılık bulmuyorlar ve sadece Türkiye’de müzik yapabiliyorlar.” ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden ünlü şarkıcı “Benim gerçekten pop müzik yapıyorum zaten bu yüzden Türkiye’de benim rakibim yok” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.