Uriel Salnaitis'ten Fenerbahçe'ye Özel Marş! Ağustos Ya Da Eylül'de Yayınlanacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve 80'ler 90'lar coverlarıyla hem Türkiye'de hem de Avrupa'da gündemde olan ünlü şarkıcı ve müzik prodüktörü Uriel Salnaitis, Ağustos ya da Eylül ayında Fenerbahçe Spor Kulübü'ne özel hazırlanan marş ile piyasaya dönüş yapmaya hazırlanıyor. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve 80'ler 90'lar coverlarıyla hem Türkiye'de hem de Avrupa'da gündemde olan ünlü şarkıcı ve müzik prodüktörü Uriel Salnaitis, Ağustos ya da Eylül ayında Fenerbahçe Spor Kulübü'ne özel hazırlanan marş ile piyasaya dönüş yapmaya hazırlanıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve imza attığı işbirlikleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve müzik prodüktörü Uriel Salnaitis, Ağustos ya da Eylül ayında Fenerbahçe Spor Kulübü'ne özel hazırlanan marş ile piyasaya dönüş yapmaya hazırlanıyor. 

 

uriel salnaitis ve ali zor dan fenerbahce ye ozel mars

Uriel Salnaitis

 

Fenerbahçe'ye özel marş!

 

Sözlerinin Ali Zor'a müziğinin kendisine ait olduğu çok özel Fenerbahçe marşı ile müzik piyasasına dönüş yapmaya hazırlanan Salnaitis "Ali Bey ile gerçekten güzel bir iş çıkarttığımızı düşünüyorum. Fenerbahçe'ye bir marş bestelemenin benim için de Ali Bey için de büyük bir gurur olduğu düşüncesindeyim. Çok heyecanlıyım. 2022-2023 sezonunda stadyumda bizim marşımız çalacak. Taraftarlar bizim marşımızla coşacak. Tarifsiz bir duygu. Bu sene bir de Fenerbahçe'mizi şampiyon görürsek bu marşın anlamı bizim için bambaşka olacak. Marşımız Fenerbahçe'mize uğur getireceğini düşünüyorum. İnşallah bu sene hem ligde hem Avrupa'da tarih yazarız." ifadeleriyle Fenerbahçe marşıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi. 

 

uriel salnaitis ve ali zor dan fenerbahce ye ozel mars

Ali Zor