Vajinal Akıntıyı Durduran Reçeteler Nelerdir?

Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda vajinal akıntıyı durduran reçeteler hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda vajinal akıntıyı durduran reçeteler hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda vajinal akıntıyı durduran reçeteler hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Daha önce hiç uyandığınızda veya günün belli saatlerinde vajinal akıntı ile karşılaştığınız oldu mu?

Bu durum birçok kadın için can sıkıcı olsa da vajinal akıntı oldukça sık görülür ve vajinanın sağlığı için önemlidir. Vajinal akıntı, vajinadaki bezler tarafından salgılanır ve enfeksiyonlarla savaşan sağlıklı bakteriler içerir. Ancak vajinal akıntının renginde, dokusunda veya kokusunda oluşan değişiklikler, enfeksiyon, yanma, kaşıntı gibi problemlere neden olabilir. Şeffaf renkte, berrak ve sulu bir vajinal akıntıya sahipseniz, bu durum sağlığınız açısından normaldir.

 

Dilerseniz vajinal akıntı ile ilgili detaylara hep birlikte göz atalım...

 

Vajinal Akıntının Nedenleri:

 

1. Mantar Enfeksiyonu

2. Trikomoniyaz

3. Bakteriyel vajinosiz

4. Düzensiz adet döngüsü

 

EV REÇETELERİ:

1. Yoğurt

2. Elma sirkesi

3. Adaçayı infüzyonu

4. Sodyum bikarbonat

5. Çemen Tohumu

 

HANGİ BESİNLER AKINTIYI AZALTIR?

MUZ

SARIMSAK

ZERDEÇAL

YEŞİLÇAY