Vedat Milor'dan Gökhan Ünver'in Restoran Skeci İle İlgili Çarpıcı Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gurme ve akademisyen Vedat Milor, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Ünver'in restoran skecinde anlattığı restoran hikayeleri ile ilgili gözlemine yorumda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gurme ve akademisyen Vedat Milor, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Ünver'in restoran skecinde anlattığı restoran hikayeleri ile ilgili gözlemine yorumda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gurme ve akademisyen Vedat Milor, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Ünver'in restoran skecinde anlattığı restoran hikayeleri ile ilgili gözlemine yorumda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Ünver'in tespitleri için "Restoranlarda hikaye anlatma işi de bir trend haline geldi. Sanki bu hikaye işi arttıkça gösterilen özen de azalıyor. Açıklar hikaye ile kapatılıyor. O özen, emek, sabır geçer akçe olmaktan çıkıyor. @gokhanunver bu durumu iyi tespit etmiş. Ne dersiniz?" ifadelerini kullanan Milor sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

vedat milor den gokhan unver in restoranlar ile ilgili hikaye tespitine carpici yorum