Vedat Milor'dan Hayat Pahalılığı İle İlgili Çarpıcı Paylaşım! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü akademisyen ve yemek eleştirmeni Vedat Milor Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İskender fiyatları üzerinden hayat pahalılığı vurgusu yaparken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü akademisyen ve yemek eleştirmeni Vedat Milor Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İskender fiyatları üzerinden hayat pahalılığı vurgusu yaparken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü akademisyen ve yemek eleştirmeni Vedat Milor Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İskender fiyatları üzerinden hayat pahalılığı vurgusu yaparken çarpıcı ifadeler kullandı.  

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İskender fiyatları üzerinden hayat pahalılığına vurgu yapan Milor "Aylar önceki bir mesaj geldi aklıma. Mesajı atan 100 liralık iskenderi nasıl tavsiye ettiğimi soruyordu. O kadar pahalı bir iskender tavsiye edilmemeli diyerek… Şimdi dönüp cevap versem, ne demeli?" ifadelerini kullanırken bu paylaşım gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

vedat milor dan hayat pahaliligi ile ilgili carpici paylasim