Vuslat Doğan Sabancı Amerika'da 3 Estetik Ameliyat Geçirdi!

Geçirdikleri tekne kazasıyla uzun süredir tedavi olan ünlü iş insanları Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı gündemde olmaya devam ederken, Vuslat Doğan Sabancı tedavi için gittiği Amerika'da 3 estetik operasyon geçirdi. 

 

Geçirdikleri tekne kazasıyla uzun süredir tedavi olan ünlü iş insanları Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı gündemde olmaya devam ederken, Vuslat Doğan Sabancı tedavi için gittiği Amerika'da 3 estetik operasyon geçirdi. İş insanı Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan’da tekne kazası geçirerek ölümden döndü. Kazada yüzüne darbe alan Doğan, ABD'ye giderek 3 başarılı estetik operasyonu geçirdi. Geçtiğimiz aylarda cemiyet hayatını korkutan bir kaza yaşandı. Sabancı ailesinin sevilen ismi iş adamı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, tatil için gittikleri Yunanistan'da zodyak botla kaza yaptı.

 

Çiftin tedavileri uzun süre devam ederken, Ali Sabancı'nın durumu kritik boyuta ulaştı. Öyle ki entübe edilerek dalağı alınan Sabancı, kısa süre sonra sağlığına kavuştu.

 

Estetik operasyonları için ABD'ye gitti

 

Gözler ise Vuslat Doğan Sabancı'ya çevrildi. Ünlü ismin, kazada yüzüne darbe aldığı açıklanmıştı. Bunun üzerine olayın üzerinden 3 ay geçerken Doğan’ın estetik operasyonları için rotayı ABD’ye çevirdiği öğrenildi. Sabah’tan Bülent Cankurt'un aktarımına göre, Doğan’ın 3 estetik operasyonu geçirdiği ve ameliyatların başarılı geçtiği belirtildi.