Wanda Nara Mayosuyla Havuza Girdi! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Galatasaray'da attığı gollerle bu sezon şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan ünlü futbolcu Mauro İcardi'nin eşi Wanda Nara ile Brezilya'da yaptığı tatilde havuza girerken, Wanda Nara'nın pozu beğeni topladı. 

 

Galatasaray'da attığı gollerle bu sezon şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan ünlü futbolcu Mauro İcardi'nin eşi Wanda Nara ile Brezilya'da yaptığı tatilde havuza girerken, Wanda Nara'nın pozu beğeni topladı. Galatasaray'da attığı gollerle bu sezon şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan ünlü futbolcu Mauro İcardi'nin eşi Wanda Nara ile Brezilya'da yaptığı tatilde havuza girerken, Wanda Nara'nın pozu beğeni topladı.

 

wanda nara havuza girdi pozu begeni topladi

 

Wanda Nara mayosuyla havuza girdi!

 

Kiralık oynadığı geçen sezona attığı gollerle damga vuran ve kazanılan şampiyonlukta büyük payı olan Mauro Icardi, hayat arkadaşı Wanda Nara ile birlikte verdiği pozla gündem oldu. Galatasaray Mauro İcardi'nin bonservisini almak için tüm imkânlarını seferber ederken ünlü çiftten dikkat çeken bir paylaşım geldi. Wanda Nara dikkat çeken mayosuyla havuza girdi. Arjantinli model ve futbol menajeri Wanda Nara'nın paylaşımını Mauro İcardi da paylaştı. Brezilya'da tatilde olan ünlü çiftin pozu sosyal medyayı salladı.