Will Smith'in Eşi Jada Pinkett Smith'ten Tokat Olayı İle İlgili İlk Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith, Oscar ödül töreninde Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokat ile ilgili ilk açıklamasını yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith, Oscar ödül töreninde Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokat ile ilgili ilk açıklamasını yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith, Oscar ödül töreninde Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokat ile ilgili ilk açıklamasını yaptı. 

 

jada pinkett smith ten tokat olayi ile ilgili ilk aciklama

 

İlk açıklamasını yaptı! 

 

94. Oscar Ödülleri töreninin canlı yayınında, Will Smith komedyen Chris Rock'a, eşi Jada Pinkett Smith’in hastalığıyla ilgili esprileri üzerine tokat atarak bir skandala imza attı. Smith’in hem Oscar sahnesinde hem de sosyal medyada özür dilediği olayın ardından sessizliğini koruyan Jada Pinkett Smith, ilk kez açıklama yaptı. 2022 Oscar Ödülleri töreninde ödüllerden ve ödül alanlardan çok, oyuncu Will Smith'in sahneye çıkarak komedyen Chris Rock'a tokat atması konuşuldu. Komedyen Chris Rock'a, eşi Jada Pinkett Smith'in 'alopesi' hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapması üzerine sahneye çıkarak tokat atan Will Smith, yerine dönünce de sahneye doğru "Karımın adını ağzına alma" diye bağırmış ve Rock'un açıklama yapma girişimini engelleyerek aynı ifadeleri daha sert bir şekilde tekrarlamıştı. Herkesin buz kestiği, kurgu mu gerçek mi diye tahminlerde bulunmaya çalıştığı olay sonra Will Smith, hem Akademi’den hem de Chris Rock’tan özür dilese de Akademi, Will Smith’i kınama açıklaması yaptı. Herkesin konuştuğu, eleştirdiği, bazılarının da savunduğu Will Smith’in tokat olayı hakkında, eşi Jada Pinkett Smith bugüne kadar sessizliğini korudu. Jada Pinkett Smith, sosyal medyada “Bu bir iyileşme mevsimi ve ben de bunun için buradayım” notunu yazarak eşine desteğini gösterdi.