Winnie Harlo'dan Türk Lokumu Yorumu! Olay Oldu!

Moda dünyasının aranan isimlerinden Winnie Harlo Dubai'de gerçekleştirdiği moda çekimlerinde verdiği pozları Türk Lokumu notuyla paylaşırken, pozlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

Moda dünyasının aranan isimlerinden Winnie Harlo Dubai'de gerçekleştirdiği moda çekimlerinde verdiği pozları Türk Lokumu notuyla paylaşırken, pozlar sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Winnie Harlo Dubai'de gerçekleştirdiği moda çekimlerinde verdiği pozları Türk Lokumu notuyla paylaşırken, pozlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

winnie harlow dan turk lokumu paylasimi 1

 

Türk kumaşları içinde işte bir Türk lokumu!

 

 

Moda dünyasının dikkat çeken isimlerinden olan Winnie Harlo, kamera karşısına geçti. Birbirinden renkli pozlar veren Winnie’nin düştüğü not dikkat çekti. Winnie Harlow, Dubai’de kamera karşısına geçti. Renkli elbisesiyle birbirinden özel pozlar veren model, karenin altına, “Türk kumaşları içinde işte bir Türk lokumu” diye yazarak, mavi kalp emojisi bıraktı.

 

winnie harlow dan turk lokumu paylasimi 2

 

Henüz 4 yaşında küçük bir çocukken, tenin yer yer renk değiştirmesine neden olan vitiligo adlı bir hastalığa yakalanan Harlow, bunun hayatını şekillendirirken önünde bir engel olmasına izin vermedi. Okuldayken arkadaşlarının kendisini "zebra" diye çağırdığını belirten Winnie Harlow, sosyal medyadaki bir paylaşımının ardından da kendisini Michael Jackson'a benzeten alaylı yorumlar aldı. Fakat bunlara da "Beni bir ikona benzettiğiniz için teşekkür ederim" diyerek yanıt verdi.

 

 

winnie harlow dan turk lokumu paylasimi 3

 

Vitiligo hastalığının utanılacak bir durum olmadığını belirten Winnie Harlow, ABD'deki televizyon dizisi America's Next Top Model'in yirmi birinci döngüsünde yarışmacı olarak 2014 yılında öne çıktı. Sonra da birçok ünlü moda firmasının peşinden koştuğu bir model haline geldi.

 

winnie harlow dan turk lokumu paylasimi 4

 

 

winnie harlow dan turk lokumu paylasimi 5