Yargı Dizisi Gül Erguvan Zeyno Eracar Kimdir?

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Gül Erguvan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Zeyno Eracar'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. 

 

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Gül Erguvan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Zeyno Eracar'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Zeyno Eracar'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor.

 

yargi dizisi gul erguvan zeyno eracar kimdir

 

Yargı dizisi Gül Erguvan Zeyno Eracar kimdir?

 

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı. 5 Aralık 1970, İstanbul doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu. Kaygısızlar, Çiçek Taksi ve İki Aile dizisindeki aldığı roller ile de tanınan Zeyno Eracar, şimdiye dek birçok film ve dizide rol aldı.Ünlü oyuncu Zeyno Eracar 05 Aralık 1970 tarihinde doğmuştur. 50 yaşında olan Zeyno Eracar Yay burcudur. Zeyno Eracar oyuncu ve seslendirme sanatçısı olarak tanınmaktadır. Zeyno Eracar 161 cm boyunda ve 63 kilodur. Gözleri kahverengi renktir. Mimar Sinan Üniversitesi mezunudur. Kara Sevda, Nefes Nefese, Benim Adım Melek ve Yargı dizilerinden hatırlayacağınız Zeyno Eracar başarılı bir oyunculuk performansı sergilemektedir