Yargı Dizisi Kadir Muhammet Kulu Kimdir?

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Kadir karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Muhammet Kulu'nun özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. 

 

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Kadir karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Muhammet Kulu'nun özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Muhammet Kulu'nun özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. 

 

yargi dizisi kadir muhammet kulu kimdir

 

Yargı dizisi Kadir Muhammet Kulu kimdir?

 

Muhammet Kulu, 9 Eylül 1991 yılında Bitlis'te doğdu. 20'li yaşlarında Semaver Kumpanya'da tiyarto ile tanışan Kulu, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Şehir tiyatroları ve özel tiyatrolarda çalışan Muhammet Kulu "Yeşilçam", "Azem 3: Cin Tohumu" gibi yapımlarda rol aldı. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi alan Kulu, 2021 yılında Yargı isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer almıştır. Yargı isimli dizide Kaan Urgancıoğlu, Ali Seçkiner Alıcı, Uğur Aslan, Zeyno Eracar, Uğur Polat, Pınar Deniz, Mehmet Yılmaz Ak, Onur Durmaz, Hüseyin Avni Danyal, Ece Yüksel ve Nilgün Türksever gibi isimler de rol almıştır. Ayrıca daha önce de bir kaç dizide rol almıştır. MyWayMenajerlik bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. Resmi instagram hesabını @muhammetkulu kullanıcı ismi ile kullanmaktadır.