Yargı Dizisi Parla Yılmaz Zeynep Atılgan Kimdir?

Yargı Parla Yılmaz Zeynep Atılgan kimdir? Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Parla Yılmaz karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Zeynep Atılgan'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Peki Zeynep Atılgan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yargı Parla Yılmaz Zeynep Atılgan kimdir? Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Parla Yılmaz karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Zeynep Atılgan'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Zeynep Atılgan'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. 

 

yargi dizisi parla yilmaz zeynep atilgan kimdir

 

Yargı dizisi Parla Yılmaz Zeynep Atılgan kimdir?

 

2002 doğumlu Zeynep Atılgan İstanbul’lu. Marmara Üniversitesi İngilizce Fizik Bölümünde okuyor. Yargı dizisinde Parla rolüne hayat veriyor. 1.68 cm, 53 kilodur. 2002 doğumlu güzel oyuncu doğma büyüme İstanbul’ludur. Marmara Üniversitesi İngilizce Fizik Bölümü’nde eğitim hayatını devam ettirmektedir. 2018 senesinde Kamera Önü Drama Eğitimi alan başarılı isim rol aldığı dizilerin yanı sıra tiyatro oyunlarında da sahne almaktadır. Kick Box, Judo ve Vokalistlik ile de ilgilenmekte olan başarılı oyuncu en son Yargı isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı adlı dizide ayrıca Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Zeyno Eracar, Pınar Çağlar Gençtürk ve Mehmet Yılmaz Ak gibi isimler de rol almıştır. Resmi instagram hesabını @zeyatilgan ismi ile kullanan Zeynep Atılgan Arka Sokaklar isimli dizide de rol almıştır. Berna Konukman Talent Management bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. İngilizce bilmektedir.